Edupaper in de praktijk!

Heeft u dat ook? Ondanks uw laptop of PC print u alle lange documenten nog uit om ze te lezen en aantekeningen te maken. In uw tas zit behalve een laptop, een stapel papieren waarin het moeilijk zoeken is. Zou het niet mooi zijn als u die laptop thuis kan laten en alles meedraagt in een apparaatje ter grootte van een pocketboek? Dat net zo prettig leest als papier, waarop u beter kunt schrijven dan op papier en waarmee u uw aantekeningen makkelijk naar anderen kunt versturen?

Edupaper in de trein

Edupaper.nl heeft voor u de oplossing. Een lees- en schrijfapparaatje dat ideaal is om elektronische teksten te lezen en te beschrijven. Het kan edupaperworden ingezet voor digitaal onderwijs, het lezen van digitale teksten, het invullen van digitale formulieren etc. Meer hierover, en over het bedrijf Edupaper.nl dat diensten rondom dit apparaat (en andere) aanbied leest u hieronder.

Edupaper in de klas

Het product
Elektronisch papier is een lees- en schrijfapparaatje dat een welkome aanvulling levert op de PC en/of laptop. Sterker nog, het is hét apparaat dat het lezen van lange digitale teksten mogelijk maakt zonder te printen.

Toepassingen
Particulieren kunnen dit apparaatje gebruiken om e-books te lezen en documenten die men normaal zou printen omdat ze te lang zijn om vanaf een computerscherm te lezen. Het mooie is dat je aantekeningen kunt maken op de boeken en documenten. Tevens is het apparaatje te gebruiken als een notitieblokje met ongekend groot aantal bladzijden. Alle aantekeningen kunnen eenvoudig opgeslagen worden op PC of laptop en desgewenst met 1 druk op de knop omgezet naar een Word of Writer file.

In onderwijs maakt dit apparaatje het mogelijk te digitaliseren zonder het onderwijsleerproces te storen door de techniek. Grote kans dus dat veel onderwijsinstellingen dit als basis gaan gebruiken en de pc of laptop als aanvulling gaan gebruiken.

Niet alleen in onderwijs zal het veel gebruikt worden. In elke organisatie waar veel met papier gewerkt wordt zijn toepassingen te vinden: het paperless office! De komst van de PC heeft het papier niet vervangen, in tegendeel er is nog nooit zoveel geprint als nu. Met elektronisch papier voorkomt u een groot deel van het printen wat een enorme besparing oplevert voor uw portemonnee en het milieu. Niet alleen qua papier, print of drukkosten maar vooral ook in de hele logistiek er omheen (bestellingen, administratie van leveringen en betalingen, etc.). Het bespaart u ook een hoop rompslomp, geen gezoek meer in uw tas naar het juiste document, u kunt nu gewoon digitaal zoeken. Geen uitzoeken meer van wat u wilt printen om dadelijk te lezen, alles zit in een apparaatje ter grootte van een half A4!

De dienstverlener
Edupaper.nl is de firma die diensten rondom het elektronisch papier (en andere mobile devices) levert.
Edupaper.nl richt zich zowel op de profit als non-profit markt:

Overheid
Zorg
Onderwijs & Bedrijfsopleidingen
Kortom: alle bedrijven en organisaties die veel met kennis (tekst, etc) werken!

Wij verkopen niet alleen producten maar vooral oplossingen. Hoe kunt u met uw organisatie makkelijker en efficienter omgaan met kennis? Kennis creëren, kennis delen, kennis overdragen, kennis verbeteren, kennis managen etc.
Door deze diensten krijgt u als klant een compleet pakket: one stop shopping!

Dit bericht is geplaatst in edupapers. Bookmark de permalink.